Kommende og nåværende utstillinger

Send meg din e-postadressen til ingeborg@stana.no (se kontakt nedenfor) hvis du ønsker å motta invitasjon til min neste utstilling.

Salteriet Galleri Nusfjord

På Salteriet galleri Nusfjord viser Ingeborg Stana denne vinteren malerier og trykk som er inspirert fra nordlige og arktiske strøk. ngeborg Stana (f. 1968) er en norsk samtidskunstner som opprettholder en lang og ubrutt tradisjon innen nordisk landskapsmaleri. Selv om hennes utvalgte teknikk, sjiktmaleriet, er tradisjonell, har hun funnet en måte å fornye landskapsmotivet på. Stanas billedverden skildrer landskapet omhyggelig. Den menneskefraværende naturen skaper en spesiell stillhet. Det er som om den hektiske rytmen av hverdagen er stoppet opp. 

En viktig del av Nusfjord Arctic Resort er kunst og kultur. Midt i hjertet av Nusfjord ligger Salteriet hvor man tidligere saltet og lagret rogn. Bygningen ble deretter omformet til et kunstgalleri hvor det i dag vises og formidles kunst over to etasjer. I første etasje vises kuraterte utstillinger med kunst i alle sjangre. I andre etasje samarbeider galleriet med QSPA – Queen Sonja Print Award som formidler grafiske arbeider av både norske og internasjonale kunstnere.

Når: 14.12.2022 – 30.04.2023

Hvor: Salteriet Galleri Nusfjord, Nusfjord N-8380 Ramberg, Norway
Åpning: 14.12.2022

Besøk nettsted (åpnes i et nytt vindu)